Troll eller Kontroll

hypen höll i sig nästa ett halvt decennium...uttryck som "gå in i väggen" & "utbrändhet" användes till synes utan något empiriskt innebörd men trots det visste varannat troll vad det handlade om.

hör och häpna, håll i hatten och alla andra uttryck som förbereder inför en spännande resa...fenomenet förekommer än idag. det skrivs artiklar med rubriken "hur du hanterar stress" om hur vi sover 1timme mindre idag jämfört mot 150 år sen! 1) byt rubrik! för enbart påståendet aktivierar stressorer 2) kartlade man ens sömnrutiner för 150 år sen?
never the less
huvudorsaken är inte att västvärlden idag upplever dessa symptom pga. krav att överprestera i olika arenor som arbetsplats, hemmet och t.o.m på ica maxi (få med allt på inköpslistan på så kort tid som möjligt och dessutom välja rätt kassakö)...utan om kontroll! har du tagit vatten över huvudet får du antingen acceptera konsekvenserna (symptomerna) eller lämna köket. svårare än så är det inte. det handlar om survival of the fittest. antingen ger du dig fan på, med vetskap om följderna, att vinna över kontrollen eller så inser du att du måste spela i en lägre division
ta kontroll över din domän så slipper du vara ett troll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0